Fordel at hjælpe: hvordan man opdrætter en hvalp god, kærlig og lydig

Fordel at hjælpe: hvordan man opdrætter en hvalp god, kærlig og lydig

Det faktum at en hund er personens bedste ven, alle ved det. Men det er ikke alle mennesker kan bringe op. Det er slet ikke let. For det første er der behov for særlig pleje. Og for hver race er det dit eget. For det andet kan ikke enhver hund komme sammen i en bestemt familie. Det hele afhænger af dyrets natur. Inden du starter emnet "Sådan opdrætter du en hvalp, skal du uddanne dig selv.

Fordel at hjælpe: hvordan man opdrætter en hvalp god, kærlig og lydig

Hele punktet er, at dyr som børn er en afspejling af den ældre ledsager (forælder / person). Det første du har brug for er at vælge den race, du kan bringe op. For en lille lejlighed er det en hushund. Efter alt behøver de ikke for meget plads. Selv om der er små personer, der har brug for plads. For eksempel gebyrer eller jack-spredning. De er meget mobile og jagter racer. For at lære at høste en hvalp skal du lære familiehistorien. Så det bliver lettere at spore dets mulige opførsel i fremtiden. Så start ikke en kamphund i håbet om at rejse en ven til et barn fra ham. Ja, kærtegn og pleje kan gøre ethvert dyr til en god kalv, men blodet tager sommetider, men resultatet kan være uforudsigeligt.

Beslutningen om at købe en hund bør tages af alle familiemedlemmer uden undtagelse. Hvis der er børn, bør de også beslutte, om man skal tage et sådant ansvarligt skridt. Du kan endda holde en familie stemme, veje alle fordele og ulemper. Derudover er det tilrådeligt at planlægge på forhånd hvem og for hvad der vil være ansvarlig i hvalpens uddannelse. Så, nogen vil gå ham om morgenen og nogen om aftenen. Naturligvis må vi ikke glemme dyrets træning. Du kan endda læse i forvejen en manual som "Gør dig klar til at blive hund forælder". Sådanne metoder indeholder normalt detaljerede råd om enhver race.

Lær hvordan du opdrætter en hvalp, det er nødvendigt, før du køber. Du kan rådføre dig med opdrættere, som måske bliver sælgere for dig. Ofte kan de fortælle hvad der kræves for hvalpen. Hvad skal man fodre, hvordan man uddanner, hvad man skal instruere, hvordan man underviser på gaden. At valpen voksede venlig og kærlig, er det ikke nødvendigt at fortryde ham opmærksomhed. At kæledyr, slagtilfælde, leg, hjælper med at drive overskydende energi (byhunde har desperat brug for det). En lang gåtur om aftenen er et løfte om en god søvn om natten. Dette gælder både værten og dyret.

Efter at have studeret teknikken for, hvordan man opdrætter en hvalp, skal man være opmærksom på, hvem der er herre i din familie. Typisk leder lederens ledere ham. Derudover bør uddannelse af et stort individ håndteres af en mand. Han er fysisk stærkere end en dame, hvilket betyder at han er i stand til at klare en hvalp selv i en ekstrem situation. Hvis du ønsker at rejse en forsvarende hund, skal du betale øget opmærksomhed på træningen. Dyret skal udføre kommandoerne uden at bremse ned. Nøgleholdet er "ikke tilladt". Dette er det første, som en hvalp i huset skal forstå. Den anden og vigtige (for enhver hund) er "stedet" kommandoen. I dette tilfælde skal dette sted være i din hund.

Til dit kæledyr glæder dig, når du kommer hjem, skal du være opmærksom på det. Nogle gange kan du lade ham blive dårligt behandlet, forkælet. Så dyret bliver ikke bare hjemme, men en anden for dig. Kærtegn, opmærksomhed og venlighed - det er det, der giver et positivt resultat.

Related news

  • Alexander Gutor: biography, career
  • Que é un mikado
  • Atmosphere of Mercury: composition. What is the atmosphere of Mercury
  • Terapias relajantes para compartir San Valentín con tu pareja
  • Who knows Answer me-that. What is the currency quotes and what are the types of quotations
  • Fordel at hjælpe: hvordan man opdrætter en hvalp god, kærlig og lydig Fordel at hjælpe: hvordan man opdrætter en hvalp god, kærlig og lydig Fordel at hjælpe: hvordan man opdrætter en hvalp god, kærlig og lydig Fordel at hjælpe: hvordan man opdrætter en hvalp god, kærlig og lydig Fordel at hjælpe: hvordan man opdrætter en hvalp god, kærlig og lydig Fordel at hjælpe: hvordan man opdrætter en hvalp god, kærlig og lydig Fordel at hjælpe: hvordan man opdrætter en hvalp god, kærlig og lydig Fordel at hjælpe: hvordan man opdrætter en hvalp god, kærlig og lydig Fordel at hjælpe: hvordan man opdrætter en hvalp god, kærlig og lydig